Κόστος ορθοδοντικής θεραπείας

Η ορθοδοντική θεραπεία και τα αποτελέσματά της δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν στα ράφια κάποιου καταστήματος που κατά καιρούς προσφέρεται με εκπτώσεις σε αυτούς που θα προλάβουν. Είναι εφαρμοσμένη γνώση και εμπειρία για τις προσωπικές, εξατομικευμένες ανάγκες και δυνατότητες του ασθενή που θέλει να γίνει ο καλύτερος εαυτός του.
Η ανατομία, η φυσιολογία, η ψυχολογία διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη γιατί είναι σημαντικές και κάνουν την τελική διαφορά. Οι ειδικότητες στη ιατρική και στην οδοντιατρική υπάρχουν για αυτό τον λόγο.
Οι αποτυχίες στην ορθοδοντική μπορεί να είναι από απλή έλλειψη εκμετάλλευσης όλων των αισθητικών λειτουργικών δυνατοτήτων του ασθενή έως και καταστροφικές σε σημαντικό βαθμό στην αισθητική, την λειτουργία και υγιεινή του στόματος. Και δυστυχώς τα λάθος αποτελέσματα δεν είναι πάντα εύκολα αναστρέψιμα.
Είναι όλα τα θεραπευτικά αποτελέσματα ίδια; Έχουν αξιολογηθεί και χρησιμοποιηθεί σωστά οι μέγιστες αρμονικές και λειτουργικές δυνατότητες του συγκεκριμένου ασθενή; Υπάρχει πλήρης επικοινωνία με τον ασθενή για τους στόχους, τους πιθανούς περιορισμούς και τις ανάγκες συνεργασίας για τα μέγιστα αποτελέσματα αλλά και τον περιορισμό ανεπιθύμητων ενεργειών;

Έχει δοθεί μέριμνα για τη σωστή συγκράτηση και την μόνιμη διάρκεια του αποτελέσματος; Υπάρχει άνεση κατά την διάρκεια της θεραπείας; (ανώδυνα, καθαρό περιβάλλον, διαθέσιμα ραντεβού, πρόσβαση στο ιατρείο).

Πιστεύω ότι θα έχετε κέρδος απο την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο μας.